Retorn dels internacionals
Esports 17/11/2011

Messi, Mascherano i Alexis es retrobaran demà amb els seus companys del Barça

1 min
Retorn dels internacionals

Entrenament amb els internacionals

El Barça va fer ahir a la tarda la primera sessió amb els internacionals. Els jugadors que van jugar amb Espanya contra Costa Rica ja es van exercitar a les ordres de Guardiola, igual que Abidal, Alves i Thiago. La resta d'internacionals (Messi, Mascherano i Alexis) s'incorporaran divendres al matí. I és que avui Guardiola ha donat festa als jugadors.

El Barça-Rayo, dimarts 29 a les 21 h

El partit de la 17a jornada de Lliga que el Barça jugarà al Camp Nou contra el Rayo Vallecano es jugarà el dimarts 29 de novembre a les 21 hores. Estava previst que el matx es jugués el dimecres 30 a les 21.15 h, però la LFP s'ha vist obligada a avançar-lo perquè dimecres hi ha jornada de l'Europa League i la UEFA no deixa que cap partit oficial coincideixi amb les seves competicions.

Thiago, sorprès per la seva temporada

Thiago Alcántara va parlar sobre l'any que està vivint al primer equip. "Estic sorprès pels minuts que estic jugant en la meva primera temporada", va dir. Pel jugador, el seu joc ha evolucionat. "En alguns aspectes arriscava massa. La posició de fals lateral em fa jugar més segur. La maduresa també fa que juguis amb més senzillesa", va reconèixer Thiago.

Rafinha signarà demà la renovació

Segons va avançar ahir RAC1, Rafinha Alcántara, germà de Thiago, i el Barça han arribat a un acord per a la renovació del jove jugador del planter. Segons l'emissora, Rafinha, que juga al Barça B, signarà el seu contracte divendres.

stats