FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 31/08/2014

Samuel Eto’o: Debut, gol i derrota

Miquel Agut

LiverpoolSamuel Eto’o ha fet gols tota la vida i en farà tota la vida. D’ofici golejador, no va fallar en la primera pilota que va tocar. Va girar el coll, va rematar de cap i va batre Courtois. Va ser la seva contribució a un duel elèctric, caòtic i vistós entre l’Everton i el Chelsea (3-6). Semblava que el partit duraria tres minuts, els que van necessitar Diego Costa i Ivanovic, tots dos surfejant en el fora de joc, per estabornir els toffees amb dos ganxos creuats. I sempre amb Cesc afinant l’orquestra.

El canvi de temps per a l’equip de Mourinho, però, el va anunciar Mirallas abans del tombant del descans. Un gran cop de cap del belga i una intensitat volcànica van marcar un intercanvi de gols imparable fins al 3 a 6 final. El Chelsea, irregular, va manar, va resistir i va mostrar capacitat de resposta en un mateix partit. Els homes de Mourinho i Cesc lideren la classificació empatats amb el Swansea.

I precisament això és el que li va faltar al Manchester United. La sequera de l’equip de Van Gaal, cada vegada més assenyalat per mitjans i aficionats impacients, no va tenir remei ni tan sols amb el debut de Di María. Els red devils van ser incapaços de fer un gol a un rival acabat d’ascendir i, després de tres jornades, acumulen un botí de dos punts.

Derrota del City

La part citizen de la ciutat tampoc no és feliç perquè el Manchester City va perdre per 0 a 1 contra l’Stoke. El vigent campió es va ennuegar amb el gol matiner de l’equip de Bojan, que va ser suplent.

El West Ham, el nou equip d’Alex Song, va perdre a casa contra el Southampton de Ronald Koeman per 1 a 3 i el Swansea va esmicolar el West Bromwich (3-0). Només el Tottenham, que aquest diumenge rep el Liverpool, pot igualar aquesta marca. Serà un dia especial per a l’equip red, que viurà el debut de Mario Balotelli.