RUGBI - DIVISIÓ D'HONOR
Esports 16/04/2012

La Santboiana Seat perd a La Vila i acaba tercera a la fase regular

Martí Molina
1 min

La UE Santboiana Seat no va poder complir l'objectiu de quedar entre els dos primers de la Divisió d'Honor de rugbi després de perdre al camp de La Vila en l'últim partit de la fase regular (30-13). Una derrota, sense bonificació defensiva -perquè era de més de set punts-, que, combinada amb el triomf de l'Ordizia a Gernika (7-19), va condemnar els homes de Lewis Williams a la tercera posició final. D'aquesta manera, els catalans es queden sense el bitllet directe per a les semifinals, que aquest any incorpora un sistema de play-off pel títol.

L'equip de Sant Boi va pagar molt cars dos errors en defensa comesos a l'inici i que li van suposar dues marques en contra. A més, va haver de substituir per lesió Tomás Rabinovich -es va trencar tres dents en un cop fortuït- i Marlet. Amb el marcador advers, els de Lewis Williams van intentar capgirar el marcador i van situar-se molt a prop de la línia d'assaig diverses vegades. Però no van poder superar la defensa de La Vila. Al contrari, els locals es van fer fort al contraatac i van acabar augmentant la diferència al marcador.

La Santboiana jugarà els quarts de final contra el sisè classificat, el Getxo. Una eliminatòria a partit únic que es jugarà al Baldiri Aleu. L'altre partit de quarts enfrontarà La Vila i el Gernika, en terres alacantines. Els guanyadors d'aquests partits jugaran contra els dos primers, Quesos Entrepinares i Ordizia -també a partit únic i al camp dels primers-, per decidir el pas a la final, que es jugarà al camp de l'equip més ben classificat a la fase regular.

stats