RUGBI
Esports 31/10/2011

La Santboiana derrota el Getxo a domicili i es manté líder (12-34)

La Santboiana derrota el Getxo  a domicili i es manté líder (12-34)

La Santboiana va sumar la cinquena victòria consecutiva de la temporada i es manté una setmana més al capdavant de la Divisió d'Honor de Rugbi. Els homes de Lewis Williams van derrotar el Getxo a domicili (12-34) i van sumar un la cinquena bonificació de la temporada, en aquest cas ofensiva, per anotar un mínim de quatre assaigs.

Tot i la victòria, contundent, els catalans van tenir alguns problemes per aconseguir el control del partit i rematar les jugades d'atac. La Santboiana tenia la possessió de l'oval, però estava imprecisa en les passades de mà, sobretot als últims metres, i només va poder fer una marca (Le Roux). Això ho va aprofitar el Getxo per marxar amb avantatge al descans, gràcies a l'efectivitat del xutador local (9-5).

Però al descans, Lewis Williams va introduir canvis en l'equip visitant, i la Santboiana va capgirar ràpidament el marcador. Les marques de Le Roux i Oliver, a més d'un cop de càstig, van fer que als vuit minuts de la represa el resultat ja fos de 9 a 20. Els de Sant Boi van millorar en totes les facetes del joc i a l'hora de partit Damian anotava el quart assaig per l'equip català.

El Getxo no va tenir més remei que estirar les línies, però tan sols va poder anotar amb un cop de càstig, mentre que la Santboiana rematava el partit amb una marca al límit del temps reglamentari.

L'equip català només ha perdut un partit aquesta temporada i lidera la lliga amb 25 punts, dos més que el Quesos Entrepinares de Valladolid, després de les sis primeres jornades.