COPA DEL REI
Esports 03/12/2014

Stuani sentencia l’eliminatòria al minut 93 (0-2)

A.l.

BarcelonaEn l’últim sospir, superat ja el minut 93, Christian Stuani va pràcticament deixar enllestida l’eliminatòria de setzens de final de la Copa. El davanter uruguaià, autor dels dos gols contra l’Alabès, va ser clau per donar un triomf que permeti afrontar la tornada amb total tranquil·litat al Power8.

Sense Sergio García ni Víctor Sánchez, ni molts altres dels habituals titulars, l’Espanyol va jugar a Mendizorrotza un partit pràctic, sense ornaments ni concessions estètiques. Stuani va obrir el marcador als 35 minuts de partit, un gol que va permetre a l’equip de Sergio González jugar còmode al darrere i cedir la iniciativa al conjunt local.

Tot i que l’Alabès es va bolcar sobre la porteria de Pau, porter titular ahir sobre la gespa de Mendizorrotza, el conjunt blanc-i-blau va poder contenir el domini local sense problemes. La bona notícia per als visitants va ser, resultat a banda, els més de 70 minuts que va poder sumar el mexicà Héctor Moreno, absent més de cinc mesos per una fractura de tíbia que va fer-se durant el Mundial.

En una falta lateral servida per Manu Lanzarote al minut 93, Stuani va repetir per fer el definitiu 0 a 2 quan l’àrbitre estava a punt de xiular el final.