SEGONA DIVISIÓ A
Esports 13/02/2011

Tres mesos més tard reaccionen al Mini

El Barça B va aconseguir guanyar ahir al Miniestadi, i amb claredat, el Cartagena, un rival directe. Els de Luis Enrique van sumar així els tres punts com a locals després de tres mesos sense fer-ho.

Nuria García
2 min
Tres mesos més tard reaccionen al Mini

Barcelona.Igual que a principis de temporada, el Miniestadi torna a ser el fortí del Barça B. Ahir, el filial va aconseguir guanyar després de tres mesos sense fer-ho com a local. I ho va fer davant el Cartagena, un dels rivals directes en la lluita per la zona alta de la classificació. Els de Luis Enrique van mostrar la seva millor cara durant la primera part. El tècnic va afrontar el partit alineant amb un equip molt jove, amb una mitjana d'edat de 20,7 anys i amb dos juvenils com Dalmau i Rafinha, que justament ahir feia 18 anys. Els blaugranes van dominar el joc en el primer temps i, gràcies a un gol de Jonathan Soriano, van marxar al descans manant al marcador, després d'aprofitar una contra dirigida per Thiago i Nolito (18'). En la segona part va arribar el temut relaxament a què el filial sucumbeix en els últims partits i això va provocar que el Cartagena avancés línies. Però el Barça tenia ahir un inspiradíssim Nolito i, en una de les seves centrades, en intentar refusar, Pablo Ruiz va fer-se un autogol. Això va acabar d'enfonsar el Cartagena i va donar aire al Barça B, que veia que podia tornar a guanyar i treure's de sobre el llast que implica passar tres mesos sense vèncer a casa. I Nolito, que va ser el jugador més incisiu del partit, va trobar la recompensa al treball fet amb un gol en l'afegit després d'un contracop de llibre del filial conduït per Tello.

Triomf del Girona

El Girona segueix sense perdre l'any 2011 i ahir va aconseguir un agònic triomf al camp de l'Osca. Els de Raül Agné van anar de menys a més i van aconseguir segellar el triomf en el temps afegit, després d'un gol de falta directa de Jandro (92'). Amb els tres punts, els gironins comencen a mirar-se la zona alta de la taula.

Avui (17 h) serà el torn del Nàstic, que rep el Salamanca, un rival directe en la lluita per la salvació.

stats