PRIMERA DIVISIÓ
Esports 28/02/2011

El València es fa fort en la tercera posició

Jonás (dreta) celebra el seu gol a San Mamés.

Barcelona.El València es va aconseguir imposar al camp de l'Athletic Club (1-2) i va aprofitar l'ensopegada del Vila-real al camp del Racing (2-2) per reforçar la tercera posició a la Lliga.

No ho van tenir gens fàcil els homes d'Unai Emery, que van haver de remutar el gol inicial de Llorente. L'Athletic va tenir ocasions per ampliar l'avantatge abans del descans, però Mata i Jonás, en els últims vint minuts van donar la victòria al València en un partit en què els bascos van fer mèrits per, com a mínim, emportar-se un punt.

La victòria deixa l'equip xe amb 51 punts, amb quatre d'avantatge respecte del Vila-real. Els groguets van poder salvar un punt al camp del Racing en un partit en què els locals van ser clarament superiors i van tenir més i millors oportunitats per golejar. Marco Rubén va marcar al segon temps, i Nilmar, a la sortida d'un córner, va igualar el partit en el temps de descompte.

D'altra banda, el Llevant va aconseguir tres punts d'or contra l'Osasuna, que li van permetre escapar de la zona perillosa de la classificació. Pandiani va avançar els navarresos, però en un partit en què l'equip granota va ser superior, Ballesteros i Caicedo van donar la volta al marcador (2-1). Un resultat doblement positiu, ja que, a més de superar l'Osasuna a la taula, també aconsegueixen el gol average .

En l'altre partit d'ahir diumenge, l'Hèrcules i el Getafe van empatar a zero en un partit en què els dos equips van disposar de moltes ocasions de gol, però que van ser incapaços de transformar. Pulhac, jugador dels alacantins, va ser expulsat per doble targeta groga.