BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 19/06/2012

Víctor Sada no vol continuar com el tercer més mal pagat del Barça

àlex Gozalbo
2 min
Víctor Sada amb la copa de campions de Lliga.

BARCELONA.El Barça Regal ha presentat a Víctor Sada una oferta de renovació per a les pròximes dues temporades, en què el club blaugrana vol mantenir el salari del base. Tot i que el català aspira a continuar, no vol mantenir-se com el tercer jugador més mal pagat de la plantilla.

Aquesta temporada només Xavi Rabaseda i C.J. Wallace han cobrat menys que Víctor Sada, que ha tornat a tenir un protagonisme destacat en els partits decisius, amb el títol de la Lliga Endesa en joc.

"La final va ser al límit. Poca gent creia en nosaltres, però nosaltres sí que creiem en l'equip. Va ser, sens dubte, la millor final que he disputat", opina Víctor Sada, que en el cinquè partit contra el Madrid va aportar 5 punts, 6 rebots, 4 assistències i una gran defensa sobre Jaycee Carroll. "Després del tercer partit vam parlar entre els jugadors, però el cos tècnic va ser la clau per tenir la mentalitat adequada", recorda el base.

La NBA, interessada

Descontent amb la proposta del Barça Regal, el jugador va ajornar les negociacions fins que acabés la temporada. El club dóna per fet que, tal com està el mercat, acceptarà l'oferta, però el jugador té propostes d'Itàlia que arriben al milió d'euros. A més, dues franquícies de la NBA han mostrat el seu interès per incorporar el base, que aquest estiu queda lliure i pot escollir qualsevol destí. Un dels equips són els Memphis Grizzlies, on juga el pivot Marc Gasol.

Aquesta tarda Sergio Scariolo inclourà Víctor Sada a la llista de jugadors que dijous de la setmana que ve es concentraran a Madrid per començar a preparar amb la selecció espanyola els Jocs Olímpics de Londres.

stats