Esports 29/03/2011

Un any més

2 min
Un any més

Era qüestió de posar-hi dia i hora. Serà dimecres a les 12.30 h. José Manuel Pinto (35 anys) serà jugador del Barça fins al 30 de juny del 2012 i demà passat firmarà la renovació per una temporada més. El club i el jugador ja es van posar d'acord la setmana passada -de fet fa setmanes que el jugador va anunciar que el Barça li havia ofert la renovació i que ell volia quedar-se- i només quedaven alguns serrells per fer públic l'acord.

El partit entre Lituània i Espanya de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2012 estava en dubte pel mal estat del terreny de joc de l'estadi Steponas Darius i Stasys Girenas de Kaunas, però de moment segueix endavant perquè el delegat de la UEFA hi ha donat el vistiplau. Ara tot queda en mans de la decisió de l'àrbitre. Així, Valdés, Villa, Busquets, Piqué, Xavi i Iniesta encara no saben si jugaran demà en un camp pèssim i amb un risc elevat de lesió.

Els partits de les seleccions havien sigut benèvols amb els jugadors del Barça, però ahir en el duel entre la selecció espanyola sub-21 i Bielorússia a Alcalá de Henares, Bojan Krkic no va poder ni acabar la primera part per culpa d'una dura entrada. Bojan va seguir jugant durant uns minuts, però de seguida va demanar el canvi al seleccionador, Luis Milla. Bojan tornarà avui a Barcelona i el sotmetran a proves mèdiques per saber l'abast d'aquesta lesió al turmell.

La titular del jutjat de primera instància número 63 de Madrid escoltarà avui els arguments de la Lliga de Futbol Professional (LFP) i dels sis clubs que rebutgen aturar la competició abans de decidir cautelarment si és vinculant l'acord per fer l'aturada o si el declara nul. La jutge Purificació Pujol ha citat les parts aquest dimarts a les 10 h en entendre que "no pertoca l'adopció de les mesures cautelars" demanades per l'Athletic, la Reial Societat, el Saragossa, l'Espanyol, el Sevilla i el Vila- real sense escoltar la part demandada -LFP- per l'acord de la seva assemblea general de l'11 de febrer. Si no s'atura la vaga, l'embolic amb el calendari de Lliga serà majúscul, ja que la jornada 2 o 3 d'abril, en què el Barça ha de jugar a Vila-real, o bé passarà a jugar-se el 10 o 11 d'abril, o bé al final de la Lliga, tres setmanes després del final previst.

stats