MERCAT
Esports 20/02/2011

Els contactes per renovar Alves, en la bona direcció

Toni Padilla
1 min

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, va decidir després d'assegurar la renovació de Pep Guardiola que el següent pas que calia fer era evitar que Dani Alves acabi marxant del club. El primer pas del president va ser viatjar fins a París per trobar-se amb el jugador després del partit amistós França-Brasil. Després que l'última trobada oficial entre el representant del jugador, Joaquím Macanas, i el club no finalitzés gaire bé, la nova actitud de Rosell ha permès avançar en la bona direcció.

Alves ha valorat el gest i en breu es podria produir una nova reunió de la qual segurament no es traurà cap acord definitiu, però que permetrà avançar, ja que la predisposició de les dues parts és bona. Oficialment, no s'ha produït cap nou contacte, però Rosell ha modificat la postura inicial del club de no acceptar negociar més i ara es treballa en els drets d'imatge a través de patrocinadors per obtenir més diners, tal com demana Alves, sense carregar l'economia del club.

Rosell i Alves ja es coneixen des d'abans de l'arribada a la presidència del primer, perquè Rosell va treballar en el mercat brasiler molts anys amb Nike i la selecció canarinha . Guardiola va preguntar a Rosell l'estat del cas en l'última trobada entre el tècnic i el president. I amb Pep renovat, hi ha més opcions que mai perquè Alves cedeixi una mica per quedar-se.

stats