EL DIT A LA LLAGA
Esports 02/02/2011

Les justificacions de The Special One

Mourinho va tornar a demostrar per què li diuen The Special One . Amb una sola frase va culpar els jugadors dels resultats, i va recordar al club que ha hagut d'aterrar ell a Madrid per arribar lluny a la Copa.

Albert Solé
2 min
Els jugadors blancs van entrenar-se ahir al matí conscients que no poden fallar contra el Sevilla.

Barcelona.José Mourinho no deixa de sorprendre. Abans del partit al camp de l'Osasuna ja va advertir als periodistes que ell només sortia a la sala de premsa quan volia i tenia alguna cosa a dir, i no quan volguessin ells. Doncs és obvi que ahir volia deixar clar que la culpa de la derrota a Pamplona no era seva si no d'uns jugadors "que en els últims anys s'han acostumat a jugar només la Lliga perquè els han eliminat sempre a la primera de la Copa i la Champions". Plantofada doble. D'una banda per als seus futbolistes, a qui no considera preparats mentalment per jugar cada tres dies per falta de costum. I de l'altra per a la institució, ja que està insinuant que ha hagut d'arribar ell per arreglar el desastre dels últims anys a la Copa i portar-los a un pas de la final. Sobre el fet de superar la barrera dels vuitens de final per primer cop en sis anys, The Special One encara no pot treure pit, però ahir ja assegurava que, sense voler faltar al respecte a l'Olympique de Lió, està segur que arribaran a quarts. "Guanyarem el Lió i els jugadors s'aniran acostumant a jugar cada tres dies. Un jugador és un animal d'hàbits i l'any que ve estaran més ben preparats". I tot gràcies a ell, esclar.

Del rival d'aquesta nit, però, no en va parlar gaire. L'entrenador del Sevilla, en canvi, va intentar provocar Mourinho a la seva manera. Coneixent com enfoca el tècnic portuguès els partits de tornada d'una eliminatòria que té a favor -el Barça ho sap prou bé-, Manzano va dir: "La mentalitat del Madrid no és la de nadar i guardar la roba, ells sempre juguen a guanyar, i al seu estadi ho han guanyat tot". El tècnic sevillà sap que només si el Madrid surt valent i ells marquen aviat, tindran alguna opció de ser a la final: "Un gol nostre podria generar dubtes entre els jugadors i la grada", sentenciava.

El Pizjuán, multat

El Comitè de Competició va anunciar ahir que multava el Sevilla per les dues ampolles que es van tirar al cap de Casillas al final del partit d'anada, i ha amenaçat de sanció l'estadi Sánchez Pizjuán si els fets es tornen a repetir.

stats