WATERPOLO - COPA DEL REI
Esports 11/02/2011

Svilen Piralkov: "Tenim opcions de guanyar, però ells són millors"

Arrelat Té 35 anys. Va arribar el 1998 a Catalunya i el 2007 es va nacionalitzar espanyol. És la principal arma del CN Terrassa per acabar amb l'hegemonia del Barceloneta

Albert Solé
2 min
El jugador búlgar del CN Terrassa davant la piscina on juguen els partits.

Després de perdre dissabte amb el Barceloneta a la Lliga, creus que els podeu guanyar avui?

Ells són un equip dissenyat per guanyar-ho tot i dissabte van sortir molt motivats al partit i van jugar a un molt bon nivell. Tenim opcions de guanyar, esclar, però ells són millors que nosaltres. Malgrat les baixes segueixen tenint un gran equip.

El que sí que sembla complicat ara és que els atrapeu en la fase regular.

Al principi de la Lliga potser anaven més despistats perquè estaven molt ficats en la Copa d'Europa, però ara que ja els han eliminat ja s'han tornat a centrar en la Lliga. Ara guanyar-los serà més complicat que abans.

I en l'àmbit personal, actualment ets el màxim golejador de la Lliga.

Sí, és veritat, però realment això m'importa poc, a mi m'interessa més guanyar títols amb l'equip que no pas un premi individual. I aquest any sóc el màxim golejador per circumstàncies, ja que Sergi Mora és el que acostuma a fer més gols, i ara està lesionat.

I tu has hagut d'assumir la responsabilitat golejadora.

Aquest any l'equip és una mica més just ja que hem tingut baixes importants, i he hagut de fer un pas endavant.

Ja fa vuit anys que ets al CN Terrassa i vivint a la ciutat, has tingut la temptació de tornar a marxar?

Quasi cada any tinc ofertes, però jo valoro el que tinc aquí i, de fet, ja he passat per molts clubs abans del Terrassa. La veritat és que m'hi sento molt a gust, és un club molt seriós.

I, a més, el club ha canviat molt. No és el mateix que quan vas arribar fa vuit anys.

I tant, l'estructura del club ha canviat, i també les instal·lacions, i ara estem recollint els fruits de l'aposta que va fer Rafa Aguilar el 2003 amb el meu fitxatge i altres.

Com vas viure els teus primers Jocs Olímpics als 33 anys?

Amb Bulgària el 1996 quasi ens hi classifiquem, a Atlanta, i després d'allò vaig pensar que mai més tindria l'oportunitat de jugar-ne uns altres, però la vida dóna mil voltes. Ser a Pequín va ser una experiència fantàstica.

stats