Ara Estiu 23/08/2011

'¡Ahora caigo!' fa doblet amb noves edicions cada tarda

Antena 3 seguirà amb ¡Ahora caigo! la mateixa estratègia que amb Atrapa un millón , i durant uns dies l'emetrà cada tarda a més dels dimarts a la nit. Una prova més que els concursos del canal triomfen.

Albert Castellví Roca
2 min
Arturo Valls presenta el concurs ¡Ahora caigo! , que ahir va estrenar el seu nou horari d'emissió a les tardes d'Antena 3.

Barcelona.Es va estrenar el 6 de juliol i s'ha convertit en un dels èxits de l'estiu. El concurs ¡Ahora caigo! , que presenta Arturo Valls els dimarts a la nit a Antena 3, ha aconseguit en les seves primeres set edicions un share mitjà del 14,2% al conjunt de l'Estat, amb més de dos milions d'espectadors, que l'han fet mereixedor d'un nou repte: des d'aquesta setmana, el programa, a més de conservar la seva franja habitual, s'emet també diàriament a les 18.30.

Aquestes noves edicions incorporen algunes diferències respecte al format inicial, entre les quals destaca que el premi màxim a què pot optar cada concursant es redueix a la meitat, 100.000 euros. A més, si supera la vuitena ronda de preguntes i decideix continuar i enfrontar-se als dos últims rivals, el participant s'arrisca a perdre tots els diners que hagi acumulat fins llavors.

Una estratègia que funciona

En principi, la intenció d'Antena 3 és que ¡Ahora caigo! ocupi aquesta franja només durant algunes setmanes, i que a mitjans de setembre, amb l'inici de la nova temporada, El diario torni a ser el protagonista de les tardes de la cadena. Tot i així, no és descartable que els responsables de programació d'Antena 3 es replantegin la seva idea inicial si el concurs que condueix Arturo Valls obté bons resultats també a la tarda.

En aquest sentit, el precedent és molt positiu: Atrapa un millón , que es va estrenar al febrer amb Carlos Sobera al capdavant, va ser el primer a doblar les emissions a la nit i a la tarda (19.45). En aquesta franja ha aconseguit una quota mitjana del 13,2%, una xifra molt satisfactòria, tot i que inferior al 15% que obté al prime time dels divendres, en què està plenament consolidat.

Des d'aquesta setmana tots dos espais comparteixen la tarda d'Antena 3, que ofereix tres concursos diaris - La ruleta de la suerte segueix intocable als migdies- i quatre en el cas dels dimarts i els divendres, quan fan doblet, respectivament, ¡Ahora caigo! i Atrapa un millón .

stats