TECNOLOGIA
Ara Estiu 15/08/2011

Jugar amb el mòbil (2)

1 min
Jugar amb el mòbil (2)

Un dels al·licients de jugar amb els smartphones és la possibilitat d'enfrontar-nos (o col·laborar) amb altres usuaris en comptes de fer-ho contra l'ordinador, sempre més mecànic. L'iPhone du incorporada una aplicació (Game Center) que facilita això. Un cop creem un usuari, les nostres puntuacions més altes es pugen a la xarxa de manera que podem saber si estem entre els millors del dia, del mes o de la història. Podem tenir, també, una llista dels nostres contactes per saber si estan online, jugar amb ells o, si més no, picar-nos per aconseguir la màxima puntuació. Game Center només funciona, tanmateix, amb els jocs que s'han associat a aquesta plataforma oficial d'Apple.

Àlex Gutiérrez

Una de les plataformes de pòquer més importants, gràcies a l'acord a què va arribar amb Facebook. Jugar-hi és gratis però només tens un nombre limitat de fitxes (i cal pagar les addicionals).

El joc social per antonomàsia, que té Facebook en exclusiva. Es tracta de fer créixer una granja. Cal regularitat en el joc (no es poden desatendre les collites) i intercanvis amb altres usuaris.

stats