TECNOLOGIA
Ara Estiu 16/08/2011

Jugar amb el mòbil (i 3)

1 min
Jugar amb el mòbil (i 3)

Jugar amb el mòbil mereix algunes recomanacions específiques. La més important, i encara que sembli una niciesa, és estar a l'aguait de la bateria: si es talla de cop és probable que hàgim de reprendre el joc a partir de l'última vegada que vam salvar-lo i hàgim de repetir-ne un bon tros. Una altra prevenció bàsica és ser conscients que alguns jocs són gratuïts però cobren en canvi pels nivells extres, pistes, millores dels personatges, etcètera. Finalment, convé no obsessionar-se pels jocs –n'hi ha de veritablement addictius– i descansar la vista (mirant cap a l'infinit cada pocs minuts de joc) i també les mans, si es tracta d'un joc que requereix un ús dels controls intensiu.

Àlex Gutiérrez

Si estem encallats en un joc i no volem perdre els nervis provant l'enèsima manera de passar la pantalla, webs com Games Radar ofereixen pistes (o directament solucions) dels títols més populars.

Com que el nombre de descàrregues no sempre és sinònim de qualitat, aquesta web analitza les crítiques que reben els diferents jocs d'iPhone i elabora un rànquing cada divendres.

stats