Ara Estiu 28/07/2011

Woody Allen roda 'Bop Decameron' a Roma

Eugènia Sendra
1 min
Woody Allen ha traslladat els actors i el seu equip de rodatge a alguns dels escenaris de La dolce vita de Federico Fellini.

Barcelona.Després de retratar Londres, Barcelona i París, la Piazza del Popolo i la Via Veneto de Roma s'han convertit en els escenaris de la nova pel·lícula de Woody Allen, que des de l'11 de juliol hi roda Bop Decameron . Sense perdre de vista la ciutat contemporània, el director crea quatre històries que fan picades d'ullet a alguns passatges del clàssic de Giovanni Bocaccio.

Allen no abandona el gènere de la comèdia romàntica i reapareix davant de les càmeres convertit en un americà que viatja a Itàlia amb la dona per conèixer el promès de la seva filla. Els incondicionals del director el tornaran a veure al costat de Judy Davis, amb la qual va protagonitzar Marits i mullers i Desmuntant Harry . Completen el repartiment Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg a La xarxa social ), Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penélope Cruz, Greta Gerwig, Ellen Page i Alison Pill.

Amor amb Mediapro

Bop Decameron costarà 25 milions de dòlars i encara no té data d'estrena. En aquesta coproducció entre els Estats Units, Itàlia i Espanya, també hi participa Mediapro, com en els films Vicky Cristina Barcelona i Midnight in Paris .

stats