Ara Estiu 14/07/2011

'El hormiguero' d'Antena 3 comença a prendre forma

Pablo Motos es va acomiadar del públic de Cuatro el 31 de juny. Al setembre, Motos i el seu programa tornaran a la televisió, a Antena 3, i ja s'han començat a conèixer els detalls d'aquesta nova etapa.

Auri Garcia Morera
2 min
L'actual equip de col·laboradors de Pablo Motos s'ampliarà amb cares noves com les de Santiago Segura i Mario Vaquerizo.

Barcelona.El hormiguero tindrà el mateix equip de col·laboradors en la nova etapa a Antena 3, tot i que s'hi sumaran nous fitxatges amb la intenció de donar-hi aire fresc. El primer gran nom que s'ha tancat, segons va avançar el diari El Mundo , és el de Santiago Segura, director i protagonista de la saga Torrente . Tot i ser més conegut per les seves pel·lícules, Segura ja ha treballat a la televisió anteriorment, amb Sabías a lo que venías , un late night de La Sexta que s'emetia els diumenges i en què ell era el presentador. A més de Segura, també s'incorporarà al programa Mario Vaquerizo, marit de la cantant Alaska. La parella ha protagonitzat un reality del canal MTV i en un dels últims programes de Pablo Motos a Cuatro van ser els convidats i van mostrar molt bona sintonia amb tot l'equip.

Una marxa accidentada

El 23 de maig, Cuatro va anunciar que no havia arribat a un acord per la renovació d' El hormiguero i tan sols un dia després Antena 3 ja va confirmar que havia aconseguit el programa. Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset España, que és propietària de Telecinco i Cuatro, va revelar que Pablo Motos li havia assegurat que "sobre la taula tenia una oferta econòmica indecent". Segons El País , la productora de Motos volia passar de 75.000 euros per programa a 90.000 euros.

El director general d'Antena 3, Javier Bardají, va respondre dient que "qui vulgui veure només una raó econòmica en l'arribada d'aquests professionals i d'altres a Antena 3 s'equivoca o s'enganya a ell mateix". Bardají va afegir que "quan se'n van professionals d'Antena 3, no opinem sobre els seus motius". Pablo Motos, en canvi, no va voler replicar les paraules de Vasile en el seu comiat de Cuatro, i fins i tot el va incloure en l'apartat d'agraïments. Motos va dir als espectadors del programa, sobre el canvi: "La raó és que ens ha anat molt bé, gràcies a vosaltres, i volem seguir somiant". I va destacar que els nous directius de Cuatro l'havien tractat "molt bé".

stats