EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 23/06/2011

Adam Martín: "Tinc una relació d'amor-odi amb el mòbil"

1 min
Martín és periodista i escriptor. El seu últim llibre és Sempre hi ets .

Tinc un Samsung Android, des de fa molt poquet. La meva relació amb el mòbil és molt curiosa perquè, fins fa sis mesos, tenia un autèntic zapatófono . Era un telèfon gran, sense ràdio ni càmera de fotos. Al final me'n vaig cansar, i ara m'he tornat boig del tot. Consulto el mail a cada moment, i sento una necessitat imperiosa de respondre immediatament. També utilitzo bastant el Facebook, tot i que no m'acaba d'agradar l'aplicació, i el navegador web.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'àmbit personal, faig poques trucades. Per la feina, depèn del dia, però és molt. En poc temps, he passat de fer dues trucades al dia a fer-ne unes 30 o 40. Tot i això, tinc una relació d'amor-odi amb el mòbil. Intento fer-lo servir el mínim que és indispensable. No m'agrada gaire tenir-lo a l'orella, i sempre que puc faig servir auriculars. Pel que fa als SMS, des que he descobert el Google Talk i el Whatsapp els he desterrat gairebé del tot. Abans els feia servir molt, però ara envio mails i utilitzo aquests programes. Escriure amb el mòbil, però, encara em molesta molt. Els teclats encara no estan ben fets, i no vaig gens ràpid. Jo escric amb el dit índex i de vegades m'equivoco.

No consumeixo televisió en directe mai. La miro amb l'ordinador, i sempre són gravacions o bé directament des de serveis com el 3alacarta. La ràdio, en canvi, la tinc posada tota l'estona.

stats