En breu
Mèdia 07/02/2012

Antena 3, la cadena més nominada als premis TP de Oro

1 min
Antena 3, la cadena més nominada als premis TP de Oro

Setze nominacions

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La revista Teleprograma va fer pública ahir la llista de nominats als premis TP de Oro, que es lliuraran dilluns vinent en una gala conduïda per Jaime Cantizano i Jorge Fernández. Antena 3 és la cadena que opta a més premis, 16, seguida de La 1 (12), Telecinco (8), Cuatro i La Sexta (tres cadascuna).

Les millors sèries

Cuéntame , Águila roja i Gran Hotel opten a convertir-se en la millor sèrie espanyola del 2011, mentre que Downton Abbey , Los Simpsons i The walking dead són les nominades en la categoria de sèrie estrangera. En l'apartat de telenovel·la, les candidates són Amar en tiempos revueltos , Bandolera i El secreto de Puente Viejo . Pel que fa als premis individuals, David Janer, Imanol Arias i Paco León opten al premi al millor actor, i Amaia Salamanca, Ana Duato i Blanca Suárez al de millor actriu.

Els millors programes

Més enllà de la ficció, els informatius del migdia de La 1 i Telecinco i el de la nit d'Antena 3 són els finalistes en la seva categoria, en què el millor presentador serà Ana Blanco, Ana Pastor o Matías Prats. Els espais d'entreteniment finalistes són El club de la comedia , El hormiguero i La hora de José Mota , i pel que fa a concursos opten al premi Atrapa un millón , Pasapalabra i Tu cara me suena . Per la seva banda Callejeros , Españoles en el mundo i Salvados són els finalistes en la categoria de programes d'actualitat.

stats