TELEVISIÓ
Mèdia 26/03/2012

Antena 3 estrena 'El número uno', un 'show' sense 'reality'

El número uno s'estrena avui a Antena 3 (22.30 hores). No serà un reality ni una acadèmia: els participants arriben "apresos i cantant". Amb ànims de liderar el prime time, tindrà una dura competència.

Natalia Araguás
2 min
Antena 3 estrena 'El número uno', un 'show' sense 'reality'

BARCELONANo és un reality , no és una acadèmia: és El número uno . Una plataforma televisiva per al lluïment d'artistes que "no vénen a aprendre, vénen apresos i cantant", segons va destacar el director de continguts d'Antena 3, Carlos Fernández, quan va presentar el concurs estrella de la cadena per a aquesta temporada. Vint-i-cinc intèrprets competiran per un premi de 100.000 euros. Sergio Dalma, Ana Torroja, Miguel Bosé,Natalia Jiménez (La Quinta Estación) i David Bustamante ( extriunfito ) conformen el jurat. "Cinc pesos pesants de la música que tenen molt a perdre i poc a guanyar", en la descripció de Tinet Rubira, un dels responsables de Gestmusic: la productora d'OT està al darrere del projecte.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La proliferació de talent shows sembla que no té aturador. Aviat n'arribarà un altre a Telecinco, The voice , que es proposa trobar la millor veu de l'Estat. Mediaset no donarà treva aquesta nit a l'estrena de la seva rival: El número uno s'enfrontarà amb la final del reality ¿Quién quiere casarse con mi hijo? a Cuatro i amb Gran Hermano , que avança la gala setmanal a Telecinco a causa de la vaga general. A Catalunya, tindrà l'afegit de barallar-se amb el Crackòvia i KMM .

Aquests moviments no preocupen el cap de continguts d'Antena 3. "Tenim el millor programa que us pugueu imaginar", va concloure en una roda de premsa de presentació en què també es va qualificar l'espai com "el bombó més gran d'aquesta temporada". Per marcar distàncies amb altres talent shows , la cadena de Planeta ha jugat la carta de la professionalitat dels participants. "Calia un programa en què el protagonista fos la música", va resumir Ana Torroja.

El número uno suposa també el retorn de Paula Vázquez a Antena 3 després de sis anys. La seva última experiència a la cadena de Planeta va ser La isla de los famosos . El 2006 va abandonar la cadena per passar a TVE, i des del 2008 estava vinculada a Cuatro, on va presentar la primera edició de Pekín express i diverses temporades de Fama . Arran de la fusió de Cuatro amb Telecinco a finals del 2010, havia desaparegut de la petita pantalla. "Posa una Paula a la teva vida. Jo ja en tinc una a casa i una altra a la feina", va recomanar David Bustamante.

stats