EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 07/04/2011

Arseni Cañada: "Tinc dos mòbils normals, dels de tota la vida"

1 min
Arseni Cañada és narrador dels partits de l'ACB a TVE.

Tinc dos mòbils, un de l'empresa, que és Nokia, i un de meu, que és Samsung. Són dos mòbils normals, dels de tota la vida, que com a màxim tenen càmera de fotos. M'estic resistint al tema de tenir internet al mòbil perquè no vull ser esclau de les xarxes les 24 hores. Mantinc un telèfon que només utilitzo com a telèfon perquè així l'estona que no sóc a la feina no tinc la temptació de connectar-me per saber l'última hora de les notícies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Faig 15 o 20 trucades cada dia, en total, però molt poquetes són des del mòbil. Quan he de trucar a una persona que si veu el número llarg de la feina no t'agafa al telèfon, i també quan sóc fora. Però, si no, no truco gaire, només dues o tres vegades al dia. De missatges, si estic veient un partit de bàsquet, sí que n'envio, als amics, per comentar-lo. Però si no, no. Prefereixo trucar que enviar un missatge, perquè és més fàcil.

A la feina no, però a casa tinc la ràdio sempre posada. Quan cuino, a la dutxa... De tele, treballant a la tele, no en consumeixo gaire. Només miro esports i els telenotícies. Entre altres coses, perquè tinc dos nens molt petits, i amb nens petits el temps és molt diferent. Tinc una tele que està bé, de 42 polzades, amb la qual realment notes la diferència. Ja tinc el costum, quan miro esports, de comprovar si ho fan en HD. Sembla una bestiesa i un luxe, però es nota.

stats