ESTRENES TELEVISIVES
Mèdia 11/12/2011

El Cordobés reconciliarà pares i fills a Cuatro

Cuatro cuina dos plats forts. El Cordobés protagonitzarà un nou programa que ajudarà pares i fills a fer les paus. A La selva en casa Frank Cuesta deixarà la jungla i explorarà la geografia de l'Estat.

Natalia Araguás
2 min
Un equip de psicòlegs i mediadors familiars assessoraran el Cordobésal programa.

BARCELONALa vida familiar del torero Manuel Díez, el Cordobés, va estar marcada per l'absència de la figura paterna. Fill no reconegut de Manuel Benítez Pérez, també torero amb el sobrenom del Cordobés, mai va poder parlar amb el seu pare i això li ha pesat "cada dia de la seva vida", segons explica en la carta de presentació del programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara farà d'aquesta circumstància una virtut i ajudarà que els fills resolguin les seves diferències amb els seus progenitors en un nou programa de la cadena, que ja ha començat el procés de càsting. "Vull que els altres tinguin l'oportunitat que jo mai no vaig tenir. Per això m'enfronto al repte més gran de la meva vida: aconseguir que pares i fills amb relacions trencades aprenguin a tornar-se a estimar", argumenta.

En la tasca de reconciliar famílies, el Cordobés no estarà sol. L'espai posarà a disposició dels participants un equip permanent de psicòlegs i mediadors familiars per assessorar-lo. Els interessats a participar ja poden presentar la seva candidatura a través de la web de Cuatro o per via telefònica. El programa, del qual falta per concretar el títol i la data d'estrena, està produït per la cadena en col·laboració amb La Competencia i Plural Entertainment.

Per la selva espanyola

Després de conviure amb aborígens, agafar entre les seves mans tota mena d'animals perillosos com caimans o taràntules i enfrontar-se a innumerables perills al programa Frank de la jungla, a Frank Cuesta li espera ara una destinació menys exòtica: Espanya. Cuatro estrenarà d'aquí poc La selva en casa, un nou docu show amb ell com a protagonista.

En aquesta ocasió, Frank Cuesta haurà de recórrer la geografia de l'Estat i observar de prop les espècies autòctones. Segons enumera Cuatro, "el toro brau, la guineu, el llop ibèric, els voltors, curiosos rosegadors i serps no menys verinoses" que les que es troben en paratges més inhòspits. També tindran presència al programa mascotes peculiars que tinguin les famílies amb qui Frank es vagi trobant durant les seves incursions.

Produït en col·laboració amb Molinos de Papel, La selva en casa estarà dirigit per Sonia López i tindrà com a operador de càmera Santiago Trancho. Tots dos ja han acompanyat l'herpetòleg -expert en rèptils- a Frank de la jungla.

Aquest programa ha donat bons resultats a Cuatro. Frank de la jungla va tancar la seva segona temporada amb una mitjana de 1.672.000 espectadors i un 8,4% de quota de pantalla. A més, va guanyar un premi Ondas a la innovació o qualitat televisiva en l'última edició dels guardons de la SER. En el decurs de la jornada, Frank Cuesta va mantenir-se fidel al personatge malcarat i dur amb què s'ha fet popular gràcies a Frank de la jungla. "Em trobo amb espècimens dolents tots els dies, però els pitjors són els humans, sens dubte", va declarar als periodistes.

stats