Mèdia 27/12/2012

Dos menjadors per a una sola família (reial)

El sopar de Nadal va reunir al Palau de la Zarzuela tots els familiars del rei. Tot i això, es van habilitar dos menjadors que van servir perquè el monarca i el seu hereu no coincidissin amb la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin

Joan Callarissa
1 min
Dos menjadors per a Una sola família (reial)

Tal com explica el periodista Jaime Peñafiel a la seva columna de la web Republica.com, el sopar de Nadal de la família reial va ser estrictament dissenyat enguany perquè ningú coincidís amb ningú amb qui no es volgués trobar. Amb dues sales habilitades, familiars del rei i membres de la família reial van acudir el 24 a la nit per celebrar la Nochebuena, una tradició espanyola que en aquest cas va tenir pocs motius per a l'alegria.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El periodista especifica: "Es va decidir muntar un banquet a la Zarzuela amb diverses taules en dues sales diferents del palauet en què es van repartir la reina, els seus fills i els seus vuit néts, i també les infantes Pilar i Margarita, amb els seus fills. Ningú va coincidir amb qui no va voler. Encara menys el rei, Felip i Letizia, els més afectats per l'escàndol Urdangarin".

D'aquesta manera, Peñafiel dóna a entendre el que Mariángel Alcázar va explicar al programa de Telecinco en què col·labora. La periodista assegurava que els prínceps Felip i Letícia van mirar el discurs nadalenc del rei i van abandonar la trobada per anar-se'n a casa seva i evitar coincidir amb el duc imputat, Iñaki Urdangarin. Un cop més, les ambicions de la reina es van quedar sense èxit. La monarca volia llimar les asprors familiars fent un amic invisible i al final va tenir només una filla i un gendre invisibles.

stats