EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 25/04/2011

Eloi Cordomí: "M'he enganxat massa al WhatsApp"

1 min
Cordomí és meteoròleg d' Els matins de TV3 i del canal de notícies 3/24.

Tinc un Sony Ericsson Vivaz des de fa mig any aproximadament. Vaig canviar de mòbil perquè el que tenia abans se'm va espatllar, però ara que he començat a provar tot el que pot oferir un telèfon avançat, veig que aquest se'm queda una miqueta curt. No consulto gaire coses per internet, perquè això ja ho faig a casa o a la feina, però sí que faig servir molt el WhatsApp. Diria que m'hi he enganxat massa i tot.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc un usuari de mòbil bastant comú. En un dia faig mitja dotzena de trucades, i moltes són per respondre missatges. Em fa molta mandra escriure, i llavors prefereixo trucar. És més ràpid i barat que un intercanvi de missatges.

Tinc un perfil de Facebook amb el qual, durant molt de temps, vaig mantenir la filosofia que si algú em buscava per alguna cosa el mínim que podia fer era acceptar-lo. Però ara tinc 2.000 amics, i miro de controlar-ho una miqueta, perquè si no em passaria el dia responent consultes.

El cap de setmana llegeixo diaris. Entre setmana, al matí, mentre vaig cap a la feina, escolto la ràdio. La televisió, la miro al vespre, per veure les notícies o el programa que facin aquell dia. No estic gaire enganxat a sèries ni altres coses, tot i que El barco sí que més o menys m'agrada; Polseres vermelles també... I La Riera , que, al migdia, intento veure-la.

stats