NOUS PROJECTES
Mèdia 11/04/2011

Eva Hache tindrà un programa de 'prime time' a La Sexta

Els bons resultats d' El Club de la Comedia a La Sexta han fet que la cadena ofereixi a la presentadora de l'espai, Eva Hache, un nou programa per a la franja de màxima audiència: Con Hache de Eva .

Albert Castellví Roca
2 min
L'èxit d' El Club de la Comedia , que presenta Eva Hache, ha fet que la cadena decideixi oferir-li un nou programa en prime time .

Barcelona.El retorn d'Eva Hache a la televisió ha estat per la porta gran. Des que al gener va agafar les regnes d'una nova etapa d' El Club de la Comedia a La Sexta, el programa s'ha convertit en un dels que més audiència aporta a la cadena, amb una mitjana d'1.950.000 espectadors i un share del 9,6% al conjunt de l'Estat, molt per sobre del 6% amb què La Sexta va tancar, per exemple, el mes de març.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquestes dades han contribuït, sens dubte, a la decisió de la cadena de cedir a la humorista més espai a la graella. Segons ha avançat La Sexta, Hache prepara Con Hache de Eva , "un espai en prime time que comptarà amb convidats cada nit", i que presumiblement ocuparà la franja prèvia a l'emissió de Buenafuente , que comença cada dia al voltant de la mitjanit. Altres fonts, però, avancen que el programa podria emetre's els diumenges, aprofitant que el rostre de la presentadora ja s'associa a aquest dia entre els seguidors d' El Club de la Comedia .

En qualsevol cas, aquest nou programa -del qual encara hi ha molt poca informació- recorda inevitablement Noche Hache , que la mateixa presentadora va conduir a Cuatro des del mateix dia del naixement de la cadena, el novembre del 2005, i durant tres anys. Amb aquest espai -produït per Globomedia, igual que la nova proposta de La Sexta- la humorista va debutar com a presentadora de televisió, tot i que anteriorment ja havia participat en altres programes, com La noche con Fuentes... y cía , a Telecinco, o Splunge , a La 1.

Abans d'arribar a La Sexta, Hache havia fet una nova aparició a Cuatro a principis del 2009, amb la versió espanyola del format nord-americà Saturday night live , que només es va mantenir en antena durant tres mesos, ja que els resultats d'audiència que va aconseguir van ser inferiors als que s'esperaven.

Monòlegs cada tarda

L'èxit d' El Club de la Comedia tindrà encara una altra conseqüència a la programació de La Sexta, molt més immediata. A partir d'avui, cada dia, a les 14.55, s'oferiran els millors monòlegs emesos en aquest espai no només en l'actual etapa, sinó també en les anteriors en altres cadenes. Això implica, a més, el trasllat de La Sexta deportes a les 13.30, just abans de l'informatiu, que manté el seu horari, a les 13.55.

D'altra banda, la cadena té pendent també l'estrena de Buen agente , una sitcom amb Arturo Valls i Malena Alterio com a caps de cartell sobre un policia que intenta recuperar la dona que l'ha deixat.

stats