EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 31/05/2011

Isabel-Clara Simó: "Els caps de setmana la tele és un desastre"

1 min
Isabel-Clara Simó és escriptora. El seu últim llibre és Amor meva .

No sé com es diu, el mòbil que tinc, però és el més senzill. M'he plantejat comprar-me un iPhone, però em fa una mandra espantosa acostumar-m'hi. Trobo molt més còmode l'ordinador! El mòbil el faig servir força, però sobretot per trucar jo: perquè em truquin no el tinc sempre operatiu, que si no em tornarien boja! Només està disponible quan viatjo i en hores laborables. De missatges també n'escric algun, però bastant curts: tinc poca vista i em costa escriure'ls! Prefereixo els mails, que són més còmodes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

M'han dit que tinc un perfil a Facebook, però no sé qui l'ha obert. Jo no! Alguns dies penso que seria interessant fer-m'hi un compte, perquè tots els escriptors fan servir les xarxes per promocionar els seus llibres. Però quan penso en la mandra que em fan les promocions, ho deixo estar.

A la nit miro alguna sèrie -m'he enganxat a The Big Bang theory , en sóc fan!-, les notícies i a vegades el 30 minuts . I havent sopat repasso tot el catàleg de pel·lícules de l'Imagenio, el Digital + i els canals normals. Hi ha molta oferta, però poca cosa interessant, i els caps de setmana és un desastre: sembla fet expressament per obligar la gent a sortir de casa i anar al cine! A la ràdio només escolto Catalunya Música, tot el dia, des que m'aixeco, i només l'apago quan necessito molta concentració. Sé que hauria de sentir les notícies, però és que m'agrada molt!

stats