EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 08/05/2011

Jordi Ríos: "El Twitter és una eina al·lucinant de comunicació"

1 min
Jordi Ríos interpreta, entre d'altres, el Puyol del Crackòvia .

Tinc l'iPhone 4 des del juliol i els he tingut tots excepte el 3GS. Sóc molt fidel: vaig començar amb l'iPod, vaig continuar amb l'iPhone, també he passat de PC a Mac, tinc un MacBook, i ara també un iPad. La veritat és que em facilita les coses.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tenir correu, internet, premsa, música, fotografia i vídeo en deu centímetres és brutal. També faig servir Twitter i Facebook, amb l'iPhone. A Twitter no sóc gaire actiu i em carrega molt la gent que té una relació pública amb el Twitter i té 5.000 o 6.000 tuits. Els he de deixar de seguir, perquè m'avorreixen. Però és una eina al·lucinant d'informació i comunicació. A banda d'això, també faig servir molt el telèfon per trucar i enviar missatges, tot i que el WhatsApp ha obert una dimensió nova dels missatges.

No miro la tele, tot i que amb matisos: no miro la televisió convencional, però sí que miro Digital+. Sèries, pel·lis, esports... Els gravo i els miro quan em ve de gust i quan puc. També miro Crackòvia i Polònia .

La ràdio, l'escolto molt al cotxe i em fa molta companyia. A l'hora d'esmorzar, encara que siguin les cinc, també. Poso el Basté perquè em digui què ha passat. M'informo més del que passa al món a través de la ràdio que no pas a través de la televisió, encara que l'escolto menys del que m'agra daria.

stats