EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 10/06/2011

Jordi Tenas: "Sóc un home amb una extensió que es diu iPhone"

1 min
Jordi Tenas presenta el despertador 5 minuts + , a iCat fm.

El 2008 vaig començar amb la mania dels iPhones i no he parat. Des del setembre ja tinc el 4. No puc veure res més que no siguin iPhones! Hi faig de tot, és terrible: comprar entrades, actualitzar el blog, tuitejar, penjar coses al Facebook, enviar i rebre mails, jugar... Si t'ho muntes bé, et pots passar tot un dia només amb l'iPhone, sense necessitat de ningú més! Sóc un home amb una extensió que es diu iPhone.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A les xarxes socials faig meitat i meitat de llegir i escriure. En funció del temps que tingui, hi penjo més coses o menys. Però tinc comptes a tot arreu. Sóc molt 2.0, estic connectat constantment. Fins i tot mentre faig el programa faig servir l'iPhone per actualitzar-ne el Facebook, per exemple. Potser el que tinc més oblidat és el Twitter, que per penjar fotos no és tan útil. A més, tampoc no hi tinc tants seguidors, o sigui que em puc relaxar sense perill que em reclamin res!

La tele la miro força, però ho faig a la carta. Estic enganxat a un aparell fantàstic que es diu iPlus. Grava la tele i te la mires quan vols! En directe només hi vaig a buscar els Telenotícies . Estic molt enganxat a sèries com The big C o Mad men , però també a Diaris de vampirs . M'hi puc quedar hores enganxat! La ràdio també l'escolto bastant, per saber què fan els altres: no escolto els programes sencers, només una passada ràpida. I tampoc la sento en directe, sinó a través del podcast.

stats