Mèdia 18/02/2011

Mag Lari: "Sóc un fan de l'iPhone, n'he tingut tots els models"

1 min

Jo sempre havia sigut molt fidel als mòbils Sony Ericson, cada vegada que en sortia un nou model me'l comprava. Però des que va sortir el primer iPhone, em vaig canviar. Ara tinc l'últim model, l'iPhone 4. No hi ha punt de comparació. El faig servir per a tots els usos que permet: tinc l'agenda actualitzada amb els que treballem junts, gestiono el mail , porto els meus comptes de Twitter i Facebook i fins i tot gestiono la meva pàgina web des del mòbil. I això ha fet que el portàtil ara només l'obri de tant en tant. El que he de reconèixer, però, és que amb les notificacions que rebo constantment del correu, les xarxes socials, el WhatsApp i la resta d'aplicacions, acabo una mica estressat, al final. Però només el desconnecto quan tinc algunes hores de descans, que són poques, perquè els caps de setmana també tinc actuacions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A casa tinc quatre televisors: a la cuina, a la sala, a l'habitació i també al lavabo. Aquest últim el faig servir per escoltar les notícies mentre em dutxo. Els televisors més grans són els de la sala i l'habitació, d'aquests estrets i que s'arrapen a la paret, però no sé exactament quin model són.

Com que visc a Tàrrega i baixo gairebé cada dia a Barcelona, escolto molt la ràdio al cotxe. Sóc poc d'escoltar música. Abans seguia la ràdio amb l'aparell del cotxe, però ara amb el Bluetooth tinc sintonitzades les emissores des del telèfon.

stats