EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 27/04/2011

J. L. Merlos: "Em gasto fortunes en revistes de motor i d'òpera"

1 min
Josep Lluís Merlos és el narrador de les curses de Fórmula 1 a TV3.

Tinc dues Blackberrys, una personal i una de la feina. És molt pesat anar amb totes dues a sobre, però ho he de fer perquè hi ha trucades que són meves i trucades que són de la feina. Faig moltíssimes trucades, i m'hi passo molta estona al dia. Potser estic una hora i mitja parlant per telèfon cada dia. Em cansa molt, i tinc el costum d'apagar-ho tot passades les 9 del vespre. No suporto que em truquin més tard de les 9 del vespre, ni al fix de casa. Tot i això, les contesto totes. Si tinc un mòbil, és per atendre la gent. S'ha de ser educat, i sempre torno les trucades. I quan truco jo, sempre pregunto si l'altre pot parlar i m'agrada que m'ho preguntin.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Partim de la base que a mi les màquines que van sense benzina ni m'interessen ni m'agraden, i si tinc Blackberry és perquè és una eina al meu servei. No tinc passió per la tecnologia, però en trec molt partit. Utilitzo molt el correu electrònic i també el Twitter, que es fa servir molt a la Fórmula 1. Abans també utilitzava molt el Facebook, però se'm va descontrolar i he tallat l'aixeta.

Sóc consumidor compulsiu de mitjans de comunicació. Llegeixo molta premsa digital i escolto molta ràdio. De diaris en paper en llegeixo menys dels que m'agradaria, i em gasto fortunes en revistes estrangeres. En rebo moltes que em regalen, però també en compro moltes. Revistes de motor, i també revistes d'òpera. M'agrada molt, i llegeixo les d'aquí i també moltes estrangeres.

stats