ESTRENA TELEVISIVA A ANTENA 3
Mèdia 04/01/2012

Sardà fuig de plató per entrevistar famosos en profunditat

La rentrée televisiva de Xavier Sardà està a tocar. El presentador tornarà a Antena 3 cap al març amb un espai d'entrevistes. Mario Casas, Elsa Pataky, Serrat i Bustamante són els primers convidats.

Natalia Araguás
2 min

BARCELONAXavier Sardà es troba immers en la gravació d'¡Usted perdone! , un nou programa d'entrevistes que Antena 3 estrenarà cap al març. Els primers famosos que se sotmetran a les preguntes del presentador seran els cantants Joan Manuel Serrat i David Bustamante, així com els actors Elsa Pataky i Mario Casas. Els episodis que ells protagonitzen ja s'han enregistrat. El procés de rodatge encara continua.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'espai mirarà de donar a conèixer facetes inusuals de personatges populars a través d'entrevistes en profunditat i fora de plató, segons ha explicat Sardà a l'ARA. Es portarà els entrevistats a visitar "llocs significatius" en la seva vida o trajectòria professional que propiciïn un ambient relaxat i intimista. ¡Usted perdone! posarà el focus en els aspectes menys coneguts dels personatges, com ara les aficions que puguin tenir en el seu temps lliure.

Serrat torna a l'escola

En el cas de Serrat, el cantautor del Poble-sec revisitarà l'escola on va estudiar de petit. Per abordar l'actriu Elsa Pataky s'ha aprofitat que recentment va ser a Barcelona rodant The wine of summer , un projecte en què també va participar en la producció.

Segons va publicar-se aleshores, Pataky vol fer un pas més en la seva carrera i aprofundir en aquesta nova faceta, ja que li permet triar l'escenari de les seves pel·lícules. Sardà va parlar amb ella durant els descansos del rodatge. El resultat permetrà "gaudir del personatge amb la seva feina", assegura el presentador.

¡Usted perdone! constarà d'un total de deu entrevistes. Altres possibles candidats que han sonat per passar pel programa estan relacionats amb el món de l'esport: Vicente del Bosque, Pau Gasol, Rafa Nadal i, en particular, Fernando Alonso. Les converses entre la productora i el pilot asturià estan avançades però la petició encara no s'ha tancat. Malgrat això, Sardà opta per la prudència i prefereix no confirmar cap futurible protagonista del programa fins que l'entrevista no s'hagi materialitzat.

Produït per Zeta Audiovisual

La proposta de realitzar ¡Usted perdone! va arribar a Sardà a través de Zeta Audiovisual, que produeix el programa. "No m'hi podia negar", admet el showman català, a qui va engrescar el projecte en si mateix i el fet que es limités a un total de deu entrevistes. "Sóc molt mandrós", bromeja.

Zeta Audiovisual pertany al Grup Zeta i és responsable de produccions com Supercasas i El secreto . L'estrena d' ¡Usted perdone! , amb Sardà al capdavant, es presenta com una de les grans apostes d'Antena 3 per al 2012.

stats