PROGRAMACIÓ ESPECIAL
Mèdia 28/02/2011

El Super3 s'apunta a la setmana blanca

Coincidint amb les vacances escolars, el canal infantil de TV3 prepara una programació especial. El protagonista serà Scooby-Doo però l'acompanyaran altres personatges habituals del Super3.

Anna Brullet
2 min
El canal Super3 oferirà cada dia una aventura de Scooby-Doo i els seus amics.

Barcelona.Avui comença el primer torn de la setmana blanca i TV3 s'ha sumat a les activitats especials programades per a aquests dies de vacances escolars. Els nens tindran vacances la setmana del 28 de febrer o la del 7 de març, segons la zona on es trobi la seva escola.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant les dues setmanes que durarà l'aturada escolar, el canal infantil Super3 oferirà una programació especial entre les 9.30 del matí i les 17.15 de la tarda.

El dia començarà amb la sèrie de dibuixos animats Espies de veritat, que s'emetrà cada dia a quarts de deu del matí. Les seves aventures, que ja són conegudes pels espectadors habituals del canal, donaran pas a la pel·lícula del dia.

Les pel·lícules seran les mateixes durant la primera i la segona setmana. A més a més, compartiran protagonista: el gos de dibuixos animats Scooby-Doo, el seu nebot Scrappy i els seus amics.

De dilluns a divendres acompanyarem Scooby-Doo i els seus companys de viatge en cinc aventures diferents arreu del món. Així doncs, avui o dilluns que ve serà el torn de L'Scooby-Doo i els germans Boo , a qui podreu acompanyar a les fantasmagòriques terres que el Shaggy, amic de l'Scooby-Doo, ha heretat del seu oncle, plenes d'éssers estranys i no gaire de fiar.

Demà o dimarts vinent a la pel·lícula L'Scooby-Doo i l'home llop reticent hauran d'ajudar el Shaggy a sortir d'un bon embolic. El comte Dràcula creu que és el substitut perfecte per a un home llop a punt de jubilar-se.

Dimecres tocarà viatjar cap a terres tropicals amb Aloha Scooby-Doo! Sembla que tindran uns dies de tranquil·litat per participar en un concurs de surf, però la calma s'acaba amb la desaparició d'un dels surfistes i l'amenaça del fantasma Wiki-Tiki.

Dijous farem un viatje a Egipte. Al film L'Scooby-Doo. On és la mòmia?

els nostres protagonistes descobriran el sepulcre perdut de Cleòpatra i desencadenaran una antiga maledicció.

En l'última entrega, L'Scooby-Doo! Pirates a la vista! es llançaran al mar, però no serà un viatge tranquil. La colla emprendrà un creuer cap a un dels llocs més misteriosos del món, el Triangle de les Bermudes. Allà toparan amb alienígenes i pirates fantasmes.

El torn de les sèries

Scooby-Doo i els seus amics no seran els únics protagonistes d'aquestes dues setmanes. Quan acabi la pel·lícula arribarà l'hora de les sèries amb alguns dels habituals del canal Super3, que tenen una comprovada fidelitat entre els nens.

Entre els companys de Scooby-Doo hi haurà superherois com Iron Man: les aventures de l'home de ferro i els protagonistes de La lliga dels supermalvats.

També l'acompanyaran altres espècies del regne animal, com per exemple el peixet Gasp! i els seus amics Gatamau, Quixot i Escarbòtic, i Els Pingüins de Madagascar, que s'han escapat dels cinemes i han fet el salt a la petita pantalla. No se n'escapen tampoc els clàssics de l'animació, com per exemple els coneguts gat i ratolí d' El xou de Tom i Jerry , Bugs Bunny , El xou del Correcamins i el popular gat còsmic, Doraemon.

A la graella també hi haurà un lloc per al manga de la mà del Japó feudal i màgic d' Inuyasha.

Tota aquesta tropa de personatges animats ajudaran a mantenir distrets els més petits de la casa durant les dues setmanes d'aturada escolar durant les hores en què habitualment són a l'escola.

stats