SÈRIES TELEVISIVES
Mèdia 25/04/2012

Telecinco torna a apostar per Resines malgrat el fracàs de 'Cheers'

Telecinco confia en la vis còmica d'Antonio Resines, tot i que Cheers no passés de la primera temporada. La cadena prepara una sèrie que l'actor protagonitzarà per partida doble: interpretarà uns bessons.

Natalia Araguás
2 min
Telecinco torna a apostar per Resines malgrat el fracàs de 'Cheers'

BARCELONADesprés de la patacada de Cheers , Telecinco prepara una nova sèrie feta a mida d'Antonio Resines. Es tracta d'una nova comèdia amb el segell de la productora Mandarina, que ha realitzat diversos projectes per a la cadena des del 2006 i és responsable de ficcions com Piratas i Mi Gitana , i dels programes ¡Qué tiempo tan feliz! i Enemigos íntimos , entre d'altres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Resines tindrà a la sèrie un doble paper protagonista, ja que donarà vida a uns bessons. Un d'ells serà un constructor caigut en desgràcia a qui s'acumulen els problemes. Per escapar-se de la situació, fa un gir a la seva vida i s'intercanvia amb el seu germà, un capellà idèntic a ell.

Segona oportunitat

A partir d'aquest plantejament inicial s'anirà teixint la trama, encara oberta a modificacions. El projecte està en un estat molt incipient. El grup Mediaset -propietari de Telecinco i Cuatro- acaba de donar llum verda a la sèrie, que encara no té títol, i no hi ha data fixada per a l'inici del rodatge.

A l'octubre Telecinco va decidir suprimir de la seva graella Cheers , un remake espanyol de la popular sèrie nord-americana dels anys 80. A més de Resines, destacaven al repartiment Antonio Sanjuán, Pepón Nieto i Joan Pera. La ficció havia arrencat un mes abans amb un 15,6% de quota de pantalla (2.584.000 espectadors), que van anar desinflant-se progressivament fins al 8,8% amb què va acomiadar-se de l'audiència.

En total, la mitjana d'audiència de Cheers va ser d'un 11,9% de share (2.173.000 televidents), que va quedar molt lluny de les expectatives inicials. Curiosament, la sèriehavia estat objecte d'una aposta entre Antonio Resines i el conseller delegat de Mediaset, Paolo Vasile. L'actor estava convençut que l'estrena superaria el 20% de quota i Vasile es va comprometre a pagar una festa per a l'equip si ho aconseguien.

No va ser així, però Resines serà recordat per una de les ficcions més exitoses de la cadena, Los Serrano . Malgrat el seu controvertit final -amb el rebregat recurs de "tot va ser un somni"- la sèrie de Globomedia va mantenir-se cinc anys a la graella de Telecinco amb bons resultats d'audiència. La seva última temporada va registrar una mitjana de 3.360.000 espectadors i un 21,1% de share . Alguns dels episodis de la ficció -que Resines coprotagonitzava amb Belén Rueda- van superar els vuit milions d'espectadors. Des del final de la sèrie el juliol del 2008, l'actor ha participat també en alguns llargmetratges, com Fuga de cerebros i La daga de Rasputín , dirigida pel seu company de repartiment a Los Serrano Jesús Bonilla.

El cameo a 'Aída'

L'última aparició d'Antonio Resines a Telecinco va ser a Aída . En el paper d'escombriaire, va realitzar un cameo a l'episodi de l'1 d'abril juntament amb Miguel Ángel Silvestre (Sin tetas no hay paraíso i Lo mejor de Eva ). La seva aparició va coincidir amb la incorporació de Lola Dueñas a la sèrie en el paper de Marisa, l'exdona adúltera del Chema. El capítol va ser la segona opció de la nit, amb un 15,9% de share i 2.294.000 espectadors.

stats