SÈRIE DE MISTERI
Mèdia 16/06/2011

Telecinco estrenarà al juliol 'Punta escarlata'

Auri Garcia Morera
1 min
Carles Francino i Antonio Hortelano, els protagonistes.

Barcelona.Telecinco estrenarà a finals de juliol Punta escarlata , una sèrie de Globomedia que s'hauria d'haver emès fa més d'un any per Cuatro. La cadena ja ha començat a promocionar aquesta nova sèrie de misteri, que narra la investigació d'un crim comès fa vuit anys en un petit poble de la costa. Dos joves policies, Bernardo Bosco i Max Vila, reben l'encàrrec d'investigar la mort de dues noies adolescents en un càmping. Els policies arriben al poble i s'allotgen al mateix càmping, i mentre hi són, descobreixen que les coses no són com semblaven. A mesura que la investigació avança, es produeixen més assassinats que podrien tenir relació amb el cas.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els dos actors protagonistes són Carles Francino, fill del periodista de la cadena SER, que ja ha aparegut en sèries com Ventdelplà i Hospital Central , i Antonio Hortelano, que és conegut pel personatge de Quimi a la sèrie d'Antena 3 Compañeros .

Elena Ballesteros, coneguda per Periodistas i protagonista a Paco y Veva , entre d'altres, interpreta la propietària del càmping en què s'allotgen els policies. Kira Miró, amb una llarga trajectòria en cine i televisió, és una agent de la guàrdia civil. També hi apareixen Víctor Elías i Álvaro Cervantes.

La sèrie ocuparà el lloc d' Ángel o demonio dimarts a la nit. Si no hi ha sorpreses, el capítol final serà el dimarts 12 de juliol, i el primer de Punta Escarlata s'emetrà el dimarts 19.

stats