Televisió
Mèdia 13/09/2013

La tele que ens espera: Bárcenas, aprenents de mag i trenta anys d'esports

El 'Zona zàping' estrena la temporada amb les millors imatges esportives de les últimes tres dècades

Albert Castellví
2 min

BarcelonaUn cop d'ull a la programació televisiva d'aquest divendres:

  • El programa 'Zona zàping' estrena la nova temporada [TV3, 21.50] celebrant els trenta anys de TV3, que es van complir dimarts. Per això, recopilarà les millors imatges d'aquestes tres dècades relacionades amb el món de l'esport: des de gols espectaculars, accidents automobilístics o caigudes fins a celebracions esbojarrades d'espectadors, jugadors i entrenadors. Tampoc no hi faltaran els periodistes en situacions complicades per culpa dels problemes tècnics o de les bromes dels esportistes.
  • Antena 3 estrena avui [22.40] 'Por arte de magia', un format presentat per Anna Simón en què tres mags de prestigi internacional –Jorge Blass, Yunke i Luis de Matos– entrenaran sis personatges famosos –Gemma Mengual, Juanjo Ballesta, Jorge Sanz, Pitingo, María Esteve i Soledad Mallol– perquè siguin capaços de fer trucs de màgia de gran dificultat, des de fer desaparèixer un cotxe fins a tallar una persona per la meitat dins d'una caixa transparent. Un jurat format per Alaska, Santi Rodríguez, Luis Piedrahita i Almudena Cid puntuarà les actuacions i castigarà la parella de mag i aprenent més mal valorada. Cada setmana es faran quatre números a plató i dos al carrer, i tot i que no s'emetran en directe, s'enregistraran en pla seqüència per demostrar que no s'han fet trampes en el muntatge. Abans d'aquesta estrena debutarà també 'Los mayores gamberros' [Antena 3, 22.10], en què un grup de 14 avis faran bretolades amb càmera oculta.
  • L'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas serà el protagonista de la primera edició de la temporada de 'La sexta columna' [La Sexta, 21.30]. L'espai de reportatges que presenta Antonio García Ferreras analitzarà la relació entre Bárcenas i el president del PP, Mariano Rajoy, explicarà com viu l'extresorer a la presó i parlarà amb alguns dels seus antics companys d'institut, que reconeixen que se'n burlaven.
  • I aquest divendres comença la disputa, a Madrid, de l'eliminatòria de permanència al grup mundial de la Copa Davis entre Espanya i Ucraïna. Teledeporte emet, a partir de les 14.00, els dos primers partits, que enfrontaran Fernando Verdasco contra Alexandr Dolgopolov i Rafael Nadal contra Sergiy Stakhovsky.

I a més, tres motius per veure 'Eyes wide shut' [8TV, 22.30], per Àlex Gutiérrez.

stats