TELEVISIÓ
Mèdia 28/12/2011

El passat de Pep i Mou, a 'Crackòvia'

Crackòvia viatjarà al segle XIX per Cap d'Any per descobrir les causes ocultes de la rivalitat entre Guardiola i Mourinho. El 2012 començarà amb un recull dels moments més divertits de la història de TV3.

Albert Castellví Roca
2 min
Mourinho, Guardiola i Agnès Marquès presentaran les campanades a TV3.

BARCELONAL'origen de la rivalitat entre Pep Guardiola i José Mourinho no és als terrenys de joc. Cal buscar-lo més d'un segle enrere, quan les seves famílies van enemistar-se. Aquesta és la sorprenent revelació que el Crackòvia farà en l'edició especial de Cap d'Any, titulada L'origen i que culminarà amb la presentació de les campanades per part dels entrenadors del Barça i el Madrid -en la seva versió crackoviana - i la presentadora del Telenotícies cap de setmana Agnès Marquès.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El format del programa amb què TV3 tancarà el 2011 -s'emetrà el 31 de desembre a partir de les 23.20- serà ben diferent del que té habitualment l'espai i tampoc serà exactament igual que l'especial de fa un any. "Aquell tenia una historieta principal però també molts gags independents, com un programa normal. Ara hem fet més aviat una pel·lícula, amb una sola trama", explica el director de Crackòvia , Pau Escribano. Una part de la història té lloc al present, però "hi ha algun personatge que explica què va passar fa més de 100 anys entre les famílies de Guardiola i Mourinho", avança.

El capítol, rodat en bona part en exteriors, inclou un cameo de l'actor Lluís Soler a més d'una petita participació d'Agnès Marquès. Ella serà qui agafarà les regnes a l'hora de les campanades, i qui posarà pau entre els dos entrenadors. "Hi ha d'haver una mica de tensió, perquè si no serà molt avorrit", assegura Escribano, però admet que Pep i Mou "també es portaran bé, que aquesta és una època de bon rotllo".

'Teràpia del riure'

L'especial de Crackòvia serà el plat fort de TV3 per a la nit de Cap d'Any, però l'oferta humorística no s'acabarà aquí. Com ja és tradició, l'última nit del 2011 començarà amb una edició especial del Zona zàping seguida d'un resum de l'any a base dels millors gags del Polònia dels últims mesos: l'inici del mandat d'Artur Mas, la crisi al PSC i a ERC, el canvi de govern a Espanya i l'esclat del cas Urdangarin seran alguns dels temes que es recuperaran passats pel sedàs de l'espai que dirigeix Toni Soler.

I després del Crackòvia i les campanades, el 2012 començarà amb l'emissió de Teràpia del riure contra la crisi , un especial que recull els moments més divertits dels prop de 30 anys d'història de TV3. Presentat pel Ferran Monegal de Polònia -que ja va conduir el primer programa del 2011-, l'espai recuperarà fragments inoblidables de programes com Sense títol , els del Màgic Andreu o La Trinca, la sèrie del Tricicle Tres estrelles i diversos especials de Cap d'Any. A més, molts presentadors de TV3 i alguns personatges de Polònia enviaran als espectadors les seves felicitacions per al 2012.

stats