TELEVISIÓ
Mèdia 02/01/2012

Les sèries i programes que vindran el 2012

Gran nord, Toledo, Isabel i La fuga són algunes de les sèries que arribaran el 2012. Les cadenes tenen més de 30 projectes en preparació o ja enllestits que intentaran fer-se un lloc a les graelles d'aquest any.

Albert Castellví Roca
3 min
Les sèries i programes que vindran el 2012

BARCELONA.Durant el 2011 es van rodar desenes de programes que, per un motiu o altre, encara no han trobat un lloc a la graella. Totes les cadenes tenen al rebost un bon grapat de produccions, principalment de ficció, que previsiblement s'estrenaran durant l'any que comença.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3

La setmana que ve s'estrena 'Kubala, Moreno i Manchón'

La televisió catalana té a punt tres projectes de ficció que veuran la llum durant el 2012. La primera a debutar, dilluns vinent, serà la sèrie detectivesca Kubala, Moreno i Manchón , i per a més endavant s'espera l'arribada de Gran nord . La tercera producció de ficció és la minisèrie Tornarem , sobre els republicans catalans que es van allistar a l'exèrcit francès durant la Segona Guerra Mundial. A més, TV3 posarà en marxa aquest mes la nova temporada de No me les puc treure del cap -després de l'especial de Nadal- i també s'han rodat nous episodis de Sota terra . El 33 prepara més capítols de la sitcom Pop ràpid .

Antena 3

Multitud de projectes que esperen la seva hora

Antena 3 és el canal que més va treballar durant el 2011 i que més projectes ha acumulat a l'armari. Entre les sèries de ficció destaquen Toledo , Con el culo al aire i Luna, el misterio de Calenda -totes encara en fase de rodatge-, a més de l'adaptació de la novel·la El tiempo entre costuras i dels contes infantils d' Érase una vez . A més de les produccions pròpies, Antena 3 també té pendent l'estrena de la britànica Sherlock , la catalana Polseres vermelles -que s'emetrà en algun dels canals secundaris del grup- i de la nord-americana Once upon a time , basada en contes per a nens. A tot això caldrà sumar-hi, a més, dues produccions sobre l'enfonsament del Titanic que, probablement, arribaran a la graella a l'abril, coincidint amb el centenari de la catàstrofe. Ficció a banda, la cadena de Planeta estrenarà, possiblement durant les properes setmanes, el nou programa d'entrevistes de Xavier Sardà, Usted perdone , i més endavant els concursos Número 1 i Te lo mereces .

Telecinco

'Biopics', concurs de talents i retorn als orígens de 'GH'

La cadena de Mediaset va emetre durant el 2011 un bon grapat de minisèries basades en la vida de personatges famosos, però encara no ha esgotat tota la col·lecció que tenia prevista. Per a aquest any encara li queden les dedicades a Carmina Ordóñez, Mario Conde i Isabel Pantoja, entre altres. També en l'àmbit de la ficció, Telecinco està rodant la sèrie La fuga , la seva gran aposta per a aquest any, i un remake d' Entre fantasmas . A banda d'això, la cadena ja ha iniciat els càstings per al seu nou concurs de talents, The voice , i es preveu que de manera imminent arrenqui la tretzena edició -oficialment, 12+1- del seu reality estrella, Gran Hermano , que anuncia un retorn als orígens, amb menys conflictes entre els participants i més bon humor.

Televisió Espanyola

La cadena fa una aposta clara per la ficció històrica

El gran projecte de TVE per a aquest any és la sèrie Isabel , que narra la vida de la reina de Castella Isabel la Catòlica, interpretada per la catalana Michelle Jenner. La ficció d'època també serà present a la graella de la televisió estatal a través de minisèries com Volveremos -la mateixa que TV3 emetrà com a Tornarem -, Una carta para Evita i Tres días de abril . La primera estrena de l'any per a La 1, però, serà el docu show Climas extremos , que debuta demà.

Cuatro

Nous formats per remuntar un mal inici de temporada

Després d'una tardor plena d'estrenes fallides, Cuatro intentarà refer-se amb el concurs The cube , dos formats sobre parelles - ¿Quién quiere casarse con mi hijo? i Academia de sexo - i el nou coach que prepara el Cordobés per reconstruir famílies.

La Sexta

Dues visites a hospitals i retorn d''El millonario'

La cadena emetrà dos espais relacionats amb el món hospitalari: Baby boom , sobre el procés de portar criatures al món, i Cuerpo médico , sobre el dia a dia dels professionals sanitaris. A més, recuperarà el concurs ¿Quién quiere ser millonario? en una versió renovada i emetrà la sèrie de J.J. Abrams Alcatraz .

stats