ELS CROMOS
Opinió 27/11/2011

Els cromos: Alfredo Sáenz, Boi Ruiz, Marina Geli

1 min

Alfredo Sáenz. Ningú en vol parlar, però tothom en va ple. El món financer està tan revoltat que la majoria dels ponents que han participat al saló Borsadiner han passat de puntetes sobre l'indult del conseller delegat del Santander, Alfredo Sáenz.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Boi Ruiz. Es nota que el conseller de Salut, blanc de les crítiques a causa de les retallades en el seu departament, ho ha passat i ho està passant malament. Ahir a Sitges, durant la jornada en què es debatia el nou pla de Salut, va voler dedicar agraïments en públic fins i tot a la seva responsable de comunicació per haver aconseguit resistir la pressió dels últims mesos.

Marina Geli. Aquests dies l'exconsellera de Salut, i per tant la predecessora de Boi Ruiz, té feina i no només per criticar les retallades del Govern de CiU. Pràcticament es pot dir que s'ha convertit en la cap de campanya d'Àngel Ros, un dels quatre candidats a liderar el PSC. Geli s'encarrega d'organitzar-li molts actes, com els que l'alcalde de Lleida va fer ahir a la circumscripció de Girona per mirar d'aconseguir suports.

stats