ELS CROMOS
Opinió 23/01/2012

Els cromos: Artur Mas, Lara Zheng, Manel Comas, Escòcia

1 min

ARTUR MAS El president, la vicepresidenta, Joana Ortega, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, van assistir ahir a la nit, al restaurant Gran Siglo, a la festa d'Any Nou de la comunitat xinesa catalana. Els governants de CiU tenen clar que cal cuidar les relacions amb la Xina, ja que de les seves decisions inversores en depèn, en bona mesura, la recuperació de l'economia europea, com explicàvem ahir a l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

LARA ZEHNG La periodista xinesa del portal de notícies QQ.com -200 milions d'usuaris- va fer les preguntes a Guardiola ahir a Màlaga en català. S'ho havia preparat per escrit. És a Barcelona des de l'estiu, estudia català i ja és el segon cop que es llança.

MANEL COMAS L'exentrenador de bàsquet de la Penya i del Barça haurà de deixar temporalment les retransmissions a Teledeporte perquè se li ha diagnosticat un càncer. "Estic segur que ben aviat podré tornar", va dir ahir a través d'un comunicat llegit per Arseni Cañada.

ESCÒCIA Segons el diari anglès The Independent , el govern espanyol optaria per vetar una Escòcia independent com a membre de la UE, per por d'un efecte contagi a Euskadi i Catalunya. El rotatiu afirma que hi ha hagut converses sobre la qüestió entre la diplomàcia espanyola i l'anglesa.

stats