29/08/2012

CARME FORCADELL

1 min
CARME FORCADELL

ESTIC DEDICANT la major part de l'estiu a treballar amb els altres companys de l'Assemblea Nacional Catalana per aconseguir que la manifestació de l'Onze de Setembre sigui tot un èxit. No podré fer vacances, però crec que si aconseguim el nostre objectiu haurà valgut molt la pena.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Durant la tardor tampoc tindré pas gaire temps lliure, ens esperen uns mesos una mica difícils durant els quals poden passar moltes coses importants, i des de l'ANC haurem d'estar-ne molt pendents.

Segurament al voltant de Cap d'Any podré fer una mica de vacances, ho aprofitaré per fer algun viatge. Viatjar és una de les meves activitats preferides i potser el que més trobo a faltar quan no tinc prou temps lliure. De fet, aquest juliol he pogut anar uns dies a Ucraïna amb la meva família, un dels pocs moments d'oci, relax i desconnexió que he pogut tenir aquest estiu.

Una de les activitats de què més estic gaudint aquest estiu és el turisme de proximitat. Com que amb l'ANC estem visitant molts pobles i ciutats de tot el país per tenir reunions amb diverses entitats vinculades a l'associació, ho estic aprofitant per anar a veure pobles i racons que no havia vist mai i per conèixer moltes persones interessades en el nostre projecte amb qui he tingut el gust de conversar.

stats