LA LLAMBREGADA
Opinió 14/10/2011

Democràcia a Masquefa (o a Badalona)

i
Iu Forn
2 min

Juan José García Mora és regidor del partit Força Masquefa a la vila del mateix nom. En l'anterior legislatura era regidor del PP, però sembla que van fer-lo fora per conflictiu i que va muntar el seu propi partit, amb el qual va obtenir el 8,19% dels vots a les últimes municipals i es va convertir en la quarta força política, per davant d'Esquerra i Iniciativa. L'individu ha estat expulsat dels tres darrers plens per originar incidents i ha estat denunciat per insults i amenaces. Dimecres va arrodonir el currículum atropellant dos veïns que van desenganxar d'una façana una bandera espanyola no oficial.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

I ara vostè dirà: "Carai, quin element. Que el fotin fora de l'ajuntament im-me-di-a-ta-ment. La democràcia no pot admetre gent com aquesta". Doncs miri, no hi estem del tot d'acord. Sí que coincidim que és un indocumentat sobre el qual ha de caure la llei. Ara bé, resulta que, ens agradi o no (que és que no), ha estat triat democràticament. I li lligo el tema amb les declaracions que va fer també dimecres Joan Coscubiela, cap de llista d'Iniciativa al Congrés, sobre la qualitat democràtica de Xavier García Albiol, alcalde de Badalona. Resulta que aquests dos senyors s'han presentat a unes eleccions i els han votat. I a García Albiol ni més ni menys que el 33,42% dels electors. Molt bé, els votants s'equivoquen i Hitler va guanyar unes eleccions, ja ho sabem, però és que això és la democràcia. O només ho és quan ens agraden els resultats?

Que la gent vota un cretí? Molt bé, doncs analitzem què estem fent malament els altres perquè passi això i treballem per aconseguir que no el votin més, però no posem en qüestió el sistema perquè llavors el desprestigiem. O què fem, il·legalitzem qui no respecti uns mínims democràtics? No li dic que no, però ui, quin perill!!! Perquè, on és la línia i qui la marca? Pregunti-ho als de Batasuna, que ho han patit en carn pròpia.

stats