ELSCROMOS
Opinió 31/12/2011

Els cromos: Johan Cruyff, Bojan Krkic, José Antonio Monago

1 min

JOHAN CRUYFF va dir abans del Catalunya-Tunísia que els jugadors juguen gratis per amor al país. La Federació, però, va tenir un gest i els va regalar un iPhone. Algun jugador va admetre que aquest iPhone està destinat a ser regalat per Reis perquè ja en tenien d'última generació.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

BOJAN KRKIC jugava per primer cop a Catalunya des que va marxar a jugar al Roma i ahir va ser un dels pocs jugadors de la selecció catalana que va cantar algunes estrofes de l'himne nacional just abans del partit amb Tunísia. I això que als videomarcadors de l'estadi s'oferia la lletra d' Els segadors com si fos un karaoke.

JOSÉ ANTONIO MONAGO, president d'Extremadura, va fer un gest inèdit durant el discurs de Cap d'Any: va articular una frase en català i una en euskera. Ara bé, no pas com un gest de concòrdia, sinó per sembrar dubtes sobre un suposat tracte discriminatori que afavoreix Catalunya i Euskadi. Sense dir-ho obertament, es va fer entendre: " Ez gara inor baino gehiago, ezta inor baino gutxiago . Insisteixo, ho dic, clarament: no som més que ningú, tampoc som menys que ningú".

stats