ELS CROMOS
Opinió 10/11/2011

Els cromos: Joaquim Nadal, Duran i Lleida, James Muir, Miquel Garcia

1 min

Joaquim Nadal, va haver d'explicar ahir al personal sanitari que s'havia concentrat davant el Parlament en protesta per les retallades que no havien escollit un bon dia perquè l'activitat era minsa i tothom estava "de campanya".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Duran i Lleida, va passar una estona incòmoda dimarts al vespre en una festa amb les joventuts de CiU. Mentre intervenia el candidat de la JNC, el públic va arrencar a cridar a favor de la independència. Duran, contrari al sobiranisme, va desviar la mirada a terra durant uns segons.

James Muir, president de Seat, va acabar així ahir una petita discrepància amb el seu vicepresident de R+D sobre el preu del cotxe elèctric: "Jo fixo els objectius i ell els ha de complir".

Miquel Garcia. El president de l'Hospitalet va intentar avançar l'hora del partit d'ahir en veure que estava venent poques entrades. L'últim argument per estovar Jaume Roures va ser que no hi hauria metro a la sortida i el col·lapse de cotxes faria que les ambulàncies de l'Hospital de Bellvitge quedessin embussades.

stats