ELS CROMOS
Opinió 24/03/2012

Els cromos: El 'check in' de Mas, César Pelli, Joan Tristany

1 min

El 'check in' de Mas. El sistema d'acreditació del congrés de CDC era similar al de les màquines automàtiques de check-in dels aeroports. Els participants hi havien d'introduir les seves dades i la maquineta els donava l'acreditació. Artur Mas s'hi va estar ben bé cinc minuts fent tot el procés, però Jordi Pujol, que va arribar amb el temps justet, se'l va estalviar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

César Pelli. L'arquitecte argentí, autor de les Torres Petronas, potser serà aviat un nom conegut per als executius de La Caixa. Si es tanca l'operació d'absorció de Banca Cívica, l'entitat catalana es convertirà en propietària del polèmic gratacel de 300 metres que canviarà completament el perfil de Sevilla i que ha dividit els veïns, cosa que obligat la Unesco a fer diversos informes.

Joan Tristany. El director general d'Amec, que aglutina les empreses exportadores, es notava ahir preocupat perquè les últimes setmanes han notat una certa psicosi entre els clients internacionals respecte a la solidesa espanyola i això fa perillar les exportacions. La marca Espanya, diu, els fa mal.

stats