ELS CROMOS
Opinió 21/11/2011

ELS CROMOS: PEDRO J. RAMIREZ, ERNEST MARAGALL, CARLINHOS BROWN

1 min

PEDRO J. RAMIREZ Des de primera hora de la tarda, el director d'El Mundo va anar desgranant al seu compte de Twitter els resultats de les enquestes a peu d'urna. Eren enquestes fetes pels mitjans de comunicació per difondre-les just després del tancament del col·legis electorals, no abans, per no condicionar el vot.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

ERNEST MARAGALL En una situació molt dura per al PSC i per a la seva candidata, Carme Chacón, dirigents del sector més crític amb la direcció, que es preparen per al congrés, com Joan Ignasi Elena, van voler ser a la seu del carrer Nicaragua per fer pinya davant de la derrota. Però altres, coneguts pel seu accent més catalanista, com Ernest Maragall o Montserrat Tura, no hi van aparèixer.

CARLINHOS BROWN La cançó més coneguda del cantant brasiler va ser la sintonia que es va escoltar a la seu del PP, al carrer Génova, amb la militància exultant per la majoria absoluta. Va ser la mateixa cançó que va ballar en el seu moment l'exalcalde de Barcelona, Joan Clos, pujat a dalt d'una caravana pel passeig de Gràcia.

stats