TOVALLONS NEGRES
Opinió 09/08/2012

Perdona-la, Rob...

i
Empar Moliner
2 min

És molt fort. Acabo de llegir a l'ARA que una actriu que es diu Kristen Stewart (que ara buscaré qui és) no es dutxa perquè el nòvio (que es diu Rob i també és famós) l'ha deixat. L'ha deixat perquè ella el cornupetava. Els ho explico perquè sé que vostès, a la platja, només llegeixen les notícies econòmiques, que actualment són les més friquis, i se salten les que parlen de famosos. Com diria la meva amiga algueresa, la notícia és d'allò més "esquifosa". Es veu que na Kristen "no s'ha dutxat, canviat de roba i rentat els cabells des de fa dies" i, segons una font propera a l'amiga, "sempre porta posada una samarreta ampla i uns pantalons curts, i no deixa de menjar gelat". "Ella vol creure que recuperarà el Rob de nou, però en el fons sap que no podrà".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Suposo que na Kristen, tot i que a l'ARA no ho diuen, menja gelat com toca. Vull dir que no es deu asseure pas a la taula amb un bol i un tovalló. Servir-se gelat en un bol o en un plat és la cosa més antiestètica que hi ha quan es passa una crisi sentimental (i la culpa és teva). Es deu asseure, descalça, al terra de la cuina. I deu ser una cuina no pas de les que surten al Karakia, on la feina és del càmera per fer un zoom, sinó una cuina de les que surten a les pel·lis del Woody Allen, que semblen un anunci de Bulthaup. I és en aquell context que na Kristen deu obrir la nevera (de dues portes) i deu extreure'n no pas un d'aquells polos de congelar que venen a La Sirena, sinó un pot gegantí de gelat (potser de dieta, que una cosa no quita l'altra). La Coixet ja va endevinar les possibilitats del gelat quan tens el cor destrossat. A la seva primera pel·li hi havia l'escena aquella, famosa, de la dona que es posa a plorar al súper perquè no tenen el gelat del gust que ella vol.

Conec diverses persones que no es dutxen, no es renten el cap cada dia, mengen gelat i van amb samarreta ampla i pantalons curts. Diversos adolescents i marits aliens no passen per la dutxa del càmping en tot el mes. I conec una iaia que diu que no va a la perruqueria en tot l'agost perquè la seva tanca per vacances i la seva és l'única on li entenen els cabells. Fins ara em pensava que brutejaven. Però, ves per on, el que passa és que pateixen pel Rob.

stats