LA LLAMBREGADA
Opinió 03/07/2012

Una immensa colla d'inútils

i
Iu Forn
2 min

No, aquest article no és de queixa contra una gran companyia. Simplement comparteixo amb vostè una anècdota farcida d'incompetència i la converteixo en una reflexió.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ara tampoc cal estendre's gaire explicant la crisi total i absoluta que vivim, oi? Ni que pensàvem que tocar fons serviria per canviar una certa manera de fer les coses i que s'havia acabat la festa permanent en què havíem viscut. I que crèiem que era hora de donar l'alegre benvinguda a la responsabilitat, a la feina ben feta, a no fer perdre el temps a la gent i a fugir de la irresponsabilitat. Fer aigües per totes bandes havia d'obrir-nos les portes a l'excel·lència i havia d'apartar-nos dels sapastres i dels inútils. Bàsicament perquè seguir fent les coses igual no podia tenir futur. Doncs em sap greu, però em temo que encara no hem après res i que alguns no només continuen on eren, sinó que no tenen previst deixar de ser-hi.

És inadmissible que una companyia tingui un servei tècnic dedicat a solucionar problemes urgents als clients i que el tècnic un dia arribi tres quarts d'hora tard i un altre no hi sigui "perquè està malalt". I que quan preguntis si pensen fer-hi alguna cosa (per exemple un substitut?) se't treguin de sobre sense ni mirar-te a la cara. No és admissible que vagis a un altre centre de la mateixa companyia, on també hi ha un tècnic, i que tampoc hi sigui perquè "està malalt" (carai, en aquesta companyia hi ha un virus terrible). I que hi tornis a la tarda, perquè t'han dit que sí que hi serà, et confirmin que vindrà i no aparegui. I és impresentable que després de tot un dia amunt i avall, al final et quedis com estàs i que, oh sorpresa, acabis descobrint que no és cert el funcionament que van explicar-te el primer tècnic, una altra botiga de la companyia i la marca de l'aparell espatllat. Com pot anar bé així un país? I, treballant d'aquesta manera, encara ens sorprenem del forat on som?

stats