Opinió 12/07/2013

El segon lloc de treball de Ciutadans

i
Empar Moliner
2 min

No em perdo cap de les intervencions del partit polític Ciutadans al seu segon lloc de treball, que és el programa El gato al agua , tenint en compte que el primer és el Parlament. I és gràcies a la brillant intervenció de la membre del partit Victoria Fuentes (al seu segon lloc de treball, no al primer) que he sabut que la seva germana té unes idees polítiques diferents a les d'ella. "La meva germana és independentista i amb ella no parlo de política; això divideix les famílies", va dir. Després, els del programa ja van trucar a l'Albert Rivera, que va dir que "a Catalunya cada vegada més s'evita parlar de política amb amics i familiars".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ostres. No sé a quin bar va l'Albert Rivera (ni quina família té), però no és en absolut la meva experiència. El meu entorn es passa el dia discutint de política entre copes. Però admetem que la política ha dividit, com a mínim, la família de la Victoria Fuentes i potser la de l'Albert Rivera. Aturem-nos, doncs, un moment a ca les germanes Fuentes. Les han criat els mateixos pares i de la mateixa manera. Les van dur a la mateixa escola. Això ens demostra, si és que calgués, que "l'adoctrinament" escolar que sostenen els de Ciutadans que es produeix a Catalunya, aquest adoctrinament escolar que fabrica independentistes, no ha funcionat a cals Fuentes. Si no és, naturalment, que la germana bona (la Victoria) sostingui que s'hi ha resistit, com Deckard envoltat de replicants, i que la seva germana és una mena de Nexus-6.

Potser tot és més senzill i orgànic. Cadascú és com és i no depèn de l'escola, ni (a la llarga) dels pares. Potser la germana de Victoria Fuentes es va fer independentista perquè els pares eren molt espanyolistes. O potser se'n va fer perquè els pares també n'eren. O per un home que va estimar, i que n'era. Si adoctrinar fos tan exitós com ells sostenen, Franco se n'hauria sortit.

stats