Publicitat

SUCCESSOS

El 'violador del cúter': alarmisme per un agressor desconegut

S'han publicat tres imatges seves capturades per una càmera de seguretat d'un banc, com i on actua, les agressions sexuals que ha comès i, fins i tot, el retrat robot que li ha fet la policia

S'han publicat tres imatges seves capturades per una càmera de seguretat d'un banc, com i on actua, les agressions sexuals que ha comès i, fins i tot, el retrat robot que li fet la policia. Tot i aquesta informació, però, el conegut com a violador del cúter continua en llibertat. Davant d'aquesta situació, és millor donar a conèixer que el presumpte delinqüent està al carrer o, per contra, genera alarmisme a la societat?
El jove se li atribueixen fins a tres agressions sexuals comeses durant l'últim mes als districtes de Gràcia i Horta-Guinardó de Barcelona. "La informació mai és sobrera sempre que sigui objectiva i es correspongui a la realitat, perquè és d'interès públic i permet prendre mesures d'autoprotecció", afirma a l'ARA el president de la Societat Catalana de Victimologia i catedràtic de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Josep Maria Tamarit.

EDICIÓ PAPER

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

El + recomanat

PUBLICITAT