Diumenge Ara Tu 26/08/2012

La vida de la princesa, en Portades

1 min

La princesa de Gal·les ostenta un rècord Guinness: ser la persona del món que ha protagonitzat més portades. Repassem la seva vida a través de cinc fites icòniques.

Setembre del 1980

Uns mesos abans d'anunciar el compromís amb el príncep Carles, Diana Spencer posa davant del Young England Kindergarten, l'escola infantil on treballa. La seva faldilla llarga transparenta a causa del contrallum i deixa veure les cames. La imatge fa la volta al món.

Juliol del 1981

Carles d'Anglaterra i Diana Spencer es casen a la catedral londinenca de Saint Paul. Els diaris britànics i internacionals recullen la notícia en portada. La majoria parlen de l'escenificació d'un "conte de fades".

Juny del 1994

El matrimoni dels prínceps de Gal·les fa aigües. Ell confessa en una entrevista les seves infidelitats. Ella contraataca apareixent el mateix dia amb un vestit negre espectacular que la premsa britànica bateja com "el vestit de la venjança".

Juliol del 1997

Un mes abans de la seva mort, Lady Di protagonitza la portada de la revista Vanity Fair . Mario Testino, amic personal de la princesa, firma unes fotografies que han passat a la història.

Juny del 2011

La princesa de Gal·les continua sumant portades. Aquest cop, Newsweek la porta a primera pàgina en una recreació que mostra com seria Lady Di als 50 anys.

stats